Loopbaanadvies

Organisaties veranderen. Functies ook. En werknemers ook. De tijd dat mensen hun hele werkzame leven bij dezelfde werkgever blijven, is voorbij. Daarom is het zo belangrijk om in gesprek te blijven over de loopbaan. Is wat je doet ook echt waar je ooit van droomde, wat je wilde worden? Wil een medewerker een opleiding volgen waarmee hij stappen kan zetten en meegroeit met het bedrijf? Een loopbaanonderzoek met loopbaanadvies beantwoordt al deze vragen, en meer.

Hoe ziet een loopbaanadvies eruit?

Loopbaanadvies volgt op een uitgebreid loopbaanonderzoek. Het geeft inzicht in welke stappen een werknemer kan zetten in zijn carrière. Dat gebeurt door antwoord te geven op de vragen:

  • Wat kan de werknemer?
  • Waar droomt de werknemer van?
  • Wat voor een functie past bij de werknemer?
  • Over welk groeipotentieel beschikt de werknemer?
  • Waar liggen de kansen op de arbeidsmarkt voor de werknemer?

Arbeidsmobiliteit

Op basis van een uitgebreid onderzoek adviseren wij een medewerker over zijn loopbaan. We geven aan welke vervolgstap het beste bij hem past aan de hand van persoonlijke uitkomsten. Het onderzoeken van de carrièrekansen van een werknemer kan veel opleveren voor alle partijen. Zo haalt iedere persoon het beste uit zichzelf en bevorderen we de arbeidsmobiliteit.

Meer weten?

Wil je meer weten over een loopbaanadvies van Benutbare Mogelijkheden? Neem dan contact op met onze adviseurs.