Over ons

Een zieke medewerker die (tijdelijk) niet meer kan werken, krijgt een stempel: geen benutbare mogelijkheden. Kijk maar eens naar de verslagen van de bedrijfsarts of probleemanalyses, je komt deze term regelmatig tegen.

Wij zijn Benutbare Mogelijkheden

Wij gaan liever uit van benutbare mogelijkheden. We kijken wat iemand nog wél kan, en hoe wij daarbij kunnen helpen. Wij zijn Benutbare Mogelijkheden: een landelijk netwerk van ervaren zelfstandige professionals. Al onze adviseurs ondersteunen vanuit hun eigen specialisme bij langdurige ziekte en re-integratie.

Wij zijn er voor medewerkers én hun werkgevers. We zijn er voor mensen die nog gedeeltelijk inzetbaar zijn, (tijdelijk) niet inzetbaar zijn en werkgevers die de juiste ondersteuning willen bieden. Het liefst helpen we medewerkers weer fijn aan het werk te gaan met re-integratie spoor 1. Lukt dat niet? Dan helpen we zoeken naar een nieuwe werkplek buiten het bedrijf met re-integratie spoor 2.

Volgens de regels

Er is een heleboel regel- en wetgeving over re-integratie en langdurige ziekte. We helpen je de richtlijnen van het UWV te begrijpen en toe te passen. Wij zorgen voor een zorgvuldig re-integratietraject met de beste uitkomst voor iedereen. Zo voorkomen we bovendien sancties waar niemand op zit te wachten.

Waar wij blij van worden? Het vinden van werk dat past bij je mogelijkheden. Wil je onze expertise inzetten voor een van je werknemers? Geef het aan via aanmelden dossier. We nemen dan snel contact met je op.

Onze experts

Alle professionals van Benutbare Mogelijkheden zijn ervaren en deskundig. We werken resultaatgericht en met de juiste certificaten. Wij zetten ons in voor werkgever én werknemer. Dankzij sterke regionale netwerken kunnen we overal in Nederland snel schakelen. Succes gegarandeerd!

Werken voor Benutbare Mogelijkheden

Benutbare Mogelijkheden werkt door heel Nederland. Ons team bestaat uit zelfstandig ondernemers met elk een eigen expertise. Wil je als zelfstandig ondernemer werken voor Benutbare Mogelijkheden? Meld je dan aan via aanmelden als professional. Dan maken we snel kennis met elkaar!